LIVE STREAMING CHANNEL FODBOLD

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Allowed cookies to be placed on your computer

CP Football World Championships Qualification Tournament

LIVE STREAMING Football July 29 - August 6, 2016

CP football-200

VM-kvalifikation i Vejen

Danmark er vært for VM-kvalifikationen i CP fodbold. 13 nationer fra hele verden deltager i turneringen, hvor der kæmpes om de sidste fire pladser til VM i Argentina i 2017.

 

July 29th LIVE CHANNEL

July 30th LIVE CHANNEL

July 31st LIVE CHANNEL

August 1st LIVE CHANNEL

August 2nd LIVE CHANNEL

August 3th LIVE CHANNEL

August 4th LIVE CHANNEL

August 5th LIVE CHANNEL

August 6th LIVE CHANNEL

 

Optimismen bobler i den danske trup, der samles den 26. i Vejen for at tage fat på den største opgave i holdets historie.

Det gælder kampen om at kvalificere sig til næste års VM-slutrunde i Argentina, og danskerne føler sig godt rustet til udfordringen.

 

Landstr ner Henrik Voerby-300Vi er klar

Gejsten er i top, og formen er ved at være der. I forhold til tidligere er vi mere erfarne og mentalt stærke, og ansvarsfordelingen er på plads. Vi er klar over, at rammerne for at præstere aldrig bliver bedre for os, og der er ingen undskyldninger.

Målet er at spille os til VM, siger landstræner Henrik Voerby.

 

Elitechef i Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) Michael Møllgaard Nielsen forventer også at se et dansk landshold, der er bedre end nogensinde før.

Fodbold er nationalsporten i Danmark, og vi vil have et CP-landshold, der kan gøre sig gældende internationalt.

Jeg ved, at holdet har været inde i en spændende udvikling, og nu venter den store eksamen i Vejen. Jeg glæder mig, siger Michael Møllgaard Nielsen.

Landsholdet i CP fodbold-300 

Spillere fra hele landet

Nøglen til succes er blandt andet fællesskabet i den danske trup, der tæller spillere fra fire danske regioner og et aldersspænd fra 15 til 43 år.

Vi har rutinerede spillere som Peter Hansen (anfører, red.) og Martin Wolf, der er rigtig gode til at gå forrest og tage ansvar. Vi har mange unge spillere med, som kan følge deres eksempel. Og helt overordnet er den en trup, der er i god harmoni, siger landstræner Henrik Voerby, som blandt andet har indført fælles retningslinjer for søvn, kost og selvtræning for at styrke homogeniteten i truppen.

 

Vejen til succes

Hvis de danske VM-drømme skal blive til virkelighed, skal holdet i første omgang spille sig videre fra det indledende gruppespil, hvor Danmark skal op mod Canada, Japan og Finland. Dernæst skal holdet slutte blandt de fire bedste europæiske hold i turneringen, der har deltagelse af 13 hold fra hele verden.

 

Det er ikke en nem opgave

Vi skal slå nogle hold, der ligger over os på verdensranglisten. Men jeg tror på, at vi har flyttet os så meget, at det er realistisk. Og spiller vi os i kvartfinalen, kan alt ske, siger Henrik Voerby.

 

Landsholdet-CP fodbold-300Danmark spiller åbningskamp mod Canada fredag den 29. juli kl. 16.00 i Vejen Idrætscenter. Der er gratis adgang til alle kampe.

 

Tournament Draw - results:
A: Scotland, Australia, Spain
B: Portugal, Venezuela, South Korea
C: Iran, Northern Ireland, Germany
D: Canada, Japan, Denmark, Finland

CP fodbold-640

 


links CP Football

 

CP football-200

 

 

IFCPF-Logo

 

face

 

youtube 200

dhif-200

 

Elsass-Fond-200

 

Vejen Kommunne-200

 

Sponsor:

Jysk-200

 

Pressalit-200

 

Neisa-200

 

OfeliaFinallogo-200