LIVESTREAM - PRODUKTION - LIVE-SPORT - BROADCAST
HOME

LIVE-STREAMING.dk


 

gratis udsendelse livestreaming dk LIVE STREAMING BOWLING - EWC 2022

Mesterskabet er efter 4 udskydelser blevet fastsat til at blive afviklet 10. – 21. august 2022.

Når det Danske landshold går på banen er der altid stor opbakning og en fantastisk stemning. Ikke kun i hallen men også hjemme i stuerne, se med! direkte fra alle kampene. Vi sender live på 3 kanaler og kan dermed vise 24 bowlingbaner.

EWC 2020 Logo 400x343  European Women Championships 2022 bliver afviklet i Løvvang Bowling Center.

Det Danske landshold har stor international status og har gennem årene hentet mange mesterskabstitler.

Mesterskabet afvikles i samarbejde med Aalborg kommunes Eventsekretariat, Sport Event Danmark og Radisson Blu Limfjord Hotel.

løvvang bowling

 


 

Kom ud til verden på få sekunder

Har du brug for en produktion med flere kamera, grafik, score, jeres sponsor annoncer m.m. i HD kvalitet, så tjek vores løsninger eller kontakt mig, så finder vi en løsning som passer til jer.

 

Promoverings stream

Udsendelser på SoMe med embedkoder til jeres hjemmeside. Udsendelsen kan ses igen og igen både på SoMe platformen og på denne platform, under LIVESTREAM ARKIV.

 

Fler kanals udsendelser

Har du events eller mesterskaber hvor i benytter flere baner, mødelokaler eller haller samtidigt. Vi kan streame over flere kanaler samtidigt.

Eller ønsker du at udsendelsen sendes på flere platforme samtidigt. Det kan f.eks. være en YouTube kanal og en Facebook kanal fra samme stream, samtidigt.

Så kontakt Kurt Simonsen på tlf. 29 66 77 66

 

Live streaming til en lukket kanal

Det er ikke alle live udsendelser som ønskes vist offentligt. Vi tilbyder en kanal, hvor kun bruger, som har fået tildelt en kode, kan gå på. En løsning som ofte bliver brugt til virksomheder men løsningen kan også bruges til private, konfirmation, bryllup, begravelse o.l. Vi laver altid back-up af udsendelsen, så de gode minder kan ses igen og igen.

 

Jeres egen TV Kanal

Komplet hjemmeside med livestream kanal, arkiv, evt. PPV m.m. Ta' kontrol og få opbygget jeres egen kanal, jeg laver alt det tekniske, så det er nemt for jer.

 

Pay-Per-View kanal

På vores PPV platform har vi flere løsninger til såvel store som små events. Læs mere om PPV her

 

Du er altid velkommen for en snak, kontakt Kurt Simonsen tlf. 29 66 77 66 eller skriv til mig på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.