OM

Kom ud til verden på få sekunder

Har du brug for en produktion med flere kamera, grafik, score, jeres sponsor annoncer m.m. i HD kvalitet, så tjek vores løsninger eller kontakt mig, så finder vi en løsning som passer til jer.

live dartVi har siden 2010 stået bag livestream produktioner fra små én mands set-up til store events med mange kamera, special grafik, scoregrafik, storskærms visning m.m. Vi producere udsendelser med PPV, lukkede udsendelser med VIP adgang, promoverings stream på SoMe medier og Virtuelt output til zoom møder.

 

 

Promoverings stream

Udsendelser på SoMe med embedkoder til jeres hjemmeside. Udsendelsen kan ses igen og igen enten på SoMe platformen eller på denne platform, under ARKIV.

Giver fans, forældre og venner mulighed, for at se og følge de store øjeblikke, lige når de sker. Promovere jeres sport og event, og skab interesse hos nye kommende medlemmer. Blive “opdaget”, blive set af de store medier og derved opnå en bedre og bredere omtale. Ofte er der mere opmærksomhed på et event der bliver streamet, fra lokal og national medier.
“Er du der ikke - findes du ikke”. Og hvem ønsker at blive glemt, når nu man bruger alt sin fritid på at dygtiggøre sig i sin sportsgren.

 

Fler kanals udsendelser

Har du/i events eller mesterskaber, hvor i benytter flere baner, mødelokaler eller haller samtidigt. Vi kan streame over flere live kanaler samtidigt.

Eller ønsker du at udsendelsen sendes på flere platforme samtidigt. Det kan f.eks. være en YouTube kanal og en Facebook kanal fra samme stream, samtidigt.

Så kontakt Kurt Simonsen på tlf. 29 66 77 66

 

Live streaming til en lukket kanal

Det er ikke alle live udsendelser som ønskes vist offentligt. Vi tilbyder en kanal, hvor kun bruger som har fået tildelt en kode, kan gå på. En løsning som ofte bliver brugt til virksomheder men løsningen kan også bruges til private.

 

Jeres egen TV Kanal

Komplet hjemmeside med livestream kanal, arkiv, evt. PPV m.m. Ta' kontrol og få opbygget jeres egen kanal, jeg laver alt det tekniske, så det er nemt for jer.

 

Pay-Per-View kanal

På vores PPV platform har vi flere løsninger til såvel store som små events.

Kontakt mig for en snak om den PPV løsning, der passer bedst til dig. Kurt Simonsen tlf. 29 66 77 66 eller skriv til mig på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.